Супер вторник и предстоящото състояние на Съюза на президента Джо Байдън служат като сигнали тази

...
Супер вторник и предстоящото състояние на Съюза на президента Джо Байдън служат като сигнали тази
Коментари Харесай

Чък Тод: Защо следващите шест седмици може да са критичната част от изборите през 2024 г.

Супер вторник и предстоящото положение на Съюза на президента Джо Байдън служат като сигнали тази седмица за акциите и медиите с цел да разгласи формалното начало на общите избори.

Това е мачът, от който гласоподавателите се опасяваха най-вече, само че все пак те ще го получат. Негативизмът както в платените, по този начин и в неплатените медии ще бъде голям. Това няма да са избори за хора със слаби сърца: ще бъде гадно, ще бъде лично и насилието е по-вероятно, в сравнение с множеството биха желали да признаят. Накратко, това ще бъдат най-очакваните противоречиви избори най-малко от 1968 година насам – и използвам „ предстоящи “, тъй като както изборите през 2000 година, по този начин и през 2016 година станаха противоречиви едвам по-късно.

От когато двете акции приключат да се удрят една друга, допускам, че последователите на Тръмп ще одобряват, че Байдън е на прага на гибелта, до момента в който последователите на Байдън ще одобряват, че Конституцията ще бъде суспендирана в деня на второто встъпване в служба на Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР